Activiteiten

World Obesity Day 4 maart 2023
XL Activity Day @Decathlon Gent

Meer info

Maandelijkse livestream
Total Body Workout:
de ideale after work!

Meer info

World Obesity Day: 4 maart 2023

Op 4 maart 2023 vond onze gratis XL Activity Day plaats in de Decathlon te Gent naar aanleiding van de World Obesity Day 2023!

De XL Move Club is er samen met ProWell in geslaagd om verschillende mensen te sensibiliseren en te motiveren om meer te bewegen! Er werden tal van nieuwe activiteiten ontdekt, ervaringen uitgewisseld én er werd enthousiast gestreden om de hoofdprijs. Alle deelnemers ontvingen een gratis goodiebag en genoten van de fijne groepsdynamiek.

De belangrijke boodschap 𝗛𝗼𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁𝘄𝗲𝗲𝗴𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗱𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗶𝗷𝗳𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗴𝘀𝗰𝗵𝗮𝗮𝗹!’ werd nog maar eens bevestigd.

Tot volgend jaar?

Maandelijkse livestream XL Total Body Workout: de ideale “after work”!

Elke eerste maandag van de maand, van 17u30 tot 18u.

Wil je wat meer bewegen, maar lijkt geen enkel sportief aanbod op jouw niveau afgestemd? De virtuele XL Total Body Workout is volledig aangepast aan jouw noden en zet je in het begin van elke maand op weg om nadien zelfstandig te oefenen.

Tijdens deze korte, maar volledige workout onder begeleiding van onze Medische FitnessCoaches®, ontdek je dat bewegen ook haalbaar is voor jou! De oefeningen worden aangepast naargelang je niveau. Je hoeft je niet te verplaatsen en in minder dan een half uur heb je zowel gewerkt aan:

  • je algemene basisconditie door een cardio opwarming,
  • het behoud van je spierkracht en een goede houding om rug- en gewrichtsklachten te vermijden en dagelijkse taken gemakkelijker te kunnen uitvoeren
  • je mobiliteit.
Wanneer?

Binnenkort meer info

INSCHRIJVEN